Mesto za reklamu

`16. 06. 2022.

Председништво Српске напредне странке (СНС) данас је већином гласова усвојило предлог Градског одбора странке у Београду да Александар Шапић буде кандидат за градоначелника главног града Србије, саопштила је после седнице потпредседница напредњака Ана Брнабић.

Она је рекла да је на седници Председништва најважнија тачка била избор кандидтаа за градоначелника Београда.

„Могу да кажем сада и да је Председништво СНС већином гласова усвојило предлог Градског одбора у Београду да Александар Шапић буде кандидат за градоначелника. Сада ћемо званично упутити предлог да се његов избор нађе на дневном реду Скупштине града у понедељак“, истакла је Брнабић.

Потпредседница Српске напредне странке (СНС) Ана Брнабић истакла је данас да је већина чланова Председништва странке одлучила да кандидат за градоначелника Београда буде Александар Шапић, да нису сви били за, али да су напредњаци једина странка која дозвољава различито мишљење.

Предлог за заменика градоначелника је Весна Видовић из СНС. Сматрамо да ће њих двоје функционисати као добар тим“, поручила је Брнабић.

Она је најавила да су извесне измене у градском већу, секретаријатима, али да то долази касније на дневни ред.

„Очекујем да у граду имамо додатну нову енергију, да започнемо нове пројекте, завршимо започете и испунимо поверење грађана“, нагласила је Брнабић.

 „Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here