Mesto za reklamu
  1. 012019.

Група грађана у Бањалуци, предвођених мајком Давида Драгичевића, Сузаном Радановић, запалила је и вечерас свеће у Саборној цркви Христа Спаситеља.

Радановићева је навела да 283 дана тражи истину и правду за свога сина, а да о његовом оцу Давору још ништа не зна.

Врло брзо стигла је полиција која је навела да скуп није одобрен и да се сви морају разићи, преноси Кликс.

Наводи се да је петнаестак полицајаца стигло у дворишту цркве у центру Бањалуке, где су терали окупљене грађане да се разиђу, а у приправности је била и специјална полиција.

Непосредно пре него што је полиција почела да удаљава окупљене грађане, саопштили су им да скуп није најављен у полицији.

Министарство унутрашњих послова Републике Српске неће да преговара о условима предаје Давора Драгичевића, оца несрећно страдалог младића Давида Драгичевића, што је Окружном тужилаштву и МУП-у нудио његов адвокат, пренео је раније данас РТРС.

Наводи се да је Драгичевић као једини услов поставио то да му не буде одређен притвор.

РТРС такође сазнаје да је Полицијска управа Бањалука Окружном јавном тужилаштву поднела извештај о почињеним кривичним делима против Давора Драгичевића и још три лица.

Како је саопштено, Драгичевић је осумњичен да је 27. и 30. децембра током јавног говора на две локације у Бањалуци упутио озбиљне претње и изазвао осећај страха и угрожености код двојице грађана.

„Српска стварност“ / РТС, Танјуг, Кликс /

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here