1. 12. 2019.

Главни одбор Српске напредне странке (СНС) изјасниће се на седници 29. децембра о датуму одржавања следећих парламентарних избора, а као највероватнији датуми помињу се 19. или 26. април, пише “Блиц” позивајући се на неименовани извор.

Лист наводи да ће владајућа странка 29. децембра одржати седницу Главног одбора странке, када ће се чланови изјаснити о датуму парламентарних избора, а биће представљена и нова лица међу напредњацима.

Извор дневника из врха СНС-а каже да ће седница ГО странке бити прилика да се анализирају резултати, али и да се говори о плановима.

“Разговараћемо о најбољем могућем датуму за одржавање парламентарних избора након што су завршени разговори власти и опозиције уз посредовање европских парламентараца”, каже тај извор.

Он напомиње да је, како сада ствари стоје, највероватније да избори буду одржани 19. или 26. априла.

Извор “Блица” додаје и да би на седници требало да буде представљено око двадесетак нових људи.

Како наводи, реч је о младим члановима странке који су до сада пролазили обуку и који су својим залагањем заслужили да преузму већу одговорност.

“Сви они биће на листама или за републички парламент или за локалне скупштине. То ће бити начин да им странка покаже да вреднује њихов рад”, додаје извор листа.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here