1. 01.2019.

Новак Ђоковић честитао је на свом Твитер налогу срећан Божић свим православним верницима. “Свима бих пожелео пуно среће, мира, здравља, благостања… Да вас чува Бог, да вас чувају анђели у свему што радите”, рекао је Новак.

Новак Ђоковић честитао је православним верницима Бадњи дан и Божић. Најбољи тенисер света пожелео је свима среће, здравља, благостања и проспреитета, а онда открио да ће већи део Божића провести у авиону, на путу за Аустралију.

“Још сам у Дохи, спремам се за пут за Аустралију и већи део Божића провешћу у авиону. Ипак, провео сам Бадње вече са породицом, због чега сам веома срећан. Сада је време за Аустралију и прве гренд слем у сезони”, рекао је Новак у честитки на Твитеру.

Он је подсетио на учешће на турниру у Дохи, где је поражен у полуфиналу од Роберта Баутиста-Агута, али је рекао да му је утисак недеље чињеница да је у дублу са братом Марком стигао до полуфинала.

“Желео бих свима који славе Божић 7. јануара да пожелим мир, љубав, много енергије и љубави у оквиру породица и блиских људи. Све најбоље, видимо се ускоро у Мелбурну”, рекао је Новак у видео-честитки.

Нешто раније Новак је честитао православним верницима Бадњи дан и Божић на српском језику и пожелео им пуно среће, мира, здравља, благостања…

„Српска стварност“ /Твитер /

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here