Mesto za reklamu

Најбољи српски аутомобилиста Душан Борковић завршио је сезону у Европском ТЦР шампионату на трећој позицији, а већ сада прави планове за наредну годину.

  1. 10. 2018.

   Наш шампион увелико се спрема за такмичарску 2019. годину. Жеља му је да се врати у Европски шампионат и да проба да освоји титулу шампиона Старог континента.

Ове сезоне Борковић је имао пет подијума, уз Француза Вернеа највише у шампионату Европе. Душан је у свом Хјундаи и30н аутомобилу освојио три прва, једно друго, и једно треће место. Пехови у Холандији на стази Зандворт, потом на Хунгарорингу и дисквалификација у Монци коштале су га шампионске титуле ове сезоне, треће у његовој каријери.

Борковић је током пет од укупно 14 трка остајао без бодова. Пред њим је сада пауза у шампионату, али он већ прави планове за наредну сезону.

“Примарна ствар биће ми порођај супруге Андријане, а након тога почетком наредне године очекујем да ћу возити неколико трка у шампионату Средње Азије, како би се што боље спремио за наредну сезону и напад на трећу титулу првака Европе”, истиче Борковић.

Имао је током читаве сезоне одличну сарадњу са својим Таргет Компетишн тимом, а у наредном периоду Борковић ће објавити све детаље важне за наставак његове професионалне каријере, почевши од екипе у којој ће возити, аутомобила којим ће управљати, па до самог шампионата у којем ће учествовати.

“Српска стварност”

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here