1. 09. 2020.

Премијерка Ана Брнабић рекла је да очекује да ће Влада Србије бити формирана у октобру. Наредне недеље разговори са потенцијалним партнерима.

Ана Брнабић изјавила је за ТВ Пинк да ће наредна седмица бити кључна за формирање нове Владе Србије и додала да верује да ће она бити формирана средином октобра.

“Верујем да ће наредна недеља бити кључна за формирање нове владе, председник је ту у земљи, нема потребе за разговорима у иностранству”, рекла је Брнабићева и подсетила да је председник био у Вашингтону, Истанбулу, требало је да иде и у Брисел ….

Наредне недеље ће разговрати са потенцијалним партнерима, са свим парламентарним странкама које су прешле цензус, рекла је Брнабићева и додала да верује да ће након тога средином октобра бити формирана влада.

Има назнака да ове године уопште нећемо имати пад бруто-друштвеног производа, што би био огроман успех, изјавила је председница Владе Србије.

Брнабићева је најавила да ће крајем октобра бити завршен Дата центар у Крагујевцу који ће, како је рекла, бити најмодернији у Европи.

У октобру ће, рекла је премијерка, бити завршена и отворена и вишенаменска лабораторијска ламела у Нишу у саставу тамошњег Електронског факултета.

“То ће створити услове за младе да остају у нашој земљи”, истакла је Брнабићева.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here