Mesto za reklamu
  1. 11. 2018.

КУД Стеван Мокрањац једно од најуспешнијих друштава у дијаспори прославиће 20 година постојања великим гала концертом у Бечу.

 

Под слоганом „Наша магија 1998-2018“, КУД Стеван Мокрањац обележиће свој јубилеј две деценија постојања, великим гала концертом који је заказан за 24. новембар 2018.  у концертној дворани Мутх у Бечу.

За ову специјалну прилику „Стеван Мокрањац“ припрема богат програм у којем ће публику повести на „магично путовање“ бројним кореографијама, а све то биће додатно обогаћено специјалним перформансом под називом “ Вилинска прича”.

“Вилинску причу” ће пратити ток дешавања на сцени и осмишљена је као музички сценски наступ који говори о животу српског народа. На концерту ће бити изведене кореографије са којим је КУД Стеван Мокрањац имало највиша успеха и са којима је друштво освајало бројна такмичења.

Изводиће се кореографије реномираних стручњака у овој области, као што су Десанка Ђорђевић, Слободанка Рац, Добривоје Путник и других. На концерту ће наступати први извођачки ансамбл са 11 кореографија.

Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here