Mesto za reklamu

27.03.2020.

У Србији ће данас бити ветровито и топлије са највишом дневном температуром од 10 на југу земље до 16 степени на северу.

Време у Србији

На северу претежно сунчано, током дана повремено уз умерену облачност. У осталим крајевима умерено, а на југу и потпуно облачно, тек понегде са краткотрајном кишом, на високим планинама са снегом.

Ветар умерен и јак источни, у области Хомоља са ударима олујне јачине, увече у слабљењу. Јутарња температура од 1 до 6 степени, највиша дневна од 10 на југу до 16 степени на северу земље, саоштио је Републички хидрометеоролошки завод.

Време у Београду

У Београду променљиво облачно са периодима сунчаног времена, ветровито и топлије. Дуваће умерен и јак источни ветар, увече у даљем слабљењу. Јутарња температура од 4 до 6 степени, највиша дневна око 13.

Временска прогноза за наредних седам дана

За викенд променљиво, топлије и у већини места суво – у суботу на југу, а у недељу и у западним и централним крајевима земље ређа појава краткотрајне кише.

У понедељак постепено наоблачење са севера и запада, местимично с кишом, појачаним северним ветром, а после подне и увече и падом температуре, па ће на вишим планинама киша прећи у снег.

У уторак умерено до потпуно облачно и хладније, на северу суво, у осталим крајевима местимично киша, на планинама снег.

Почетком априла суво уз пораст дневне температуре, а крајем периода очекује се ново наоблачење са кишом и падом температуре.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here