Mesto za reklamu
  1. 03. 2020.

Метеоролози тврде да ће до краја недеље бити хладно са повременим падавинама, а да тек од викенда можемо очекивати сунце и топлије дане.  

Према прогнизи РХМЗС јутро је данас хладно, понегде са слабим приземним мразем.

На северозападу после облачног јутра, током преподнева разведравање.

У осталим пределима Србије облачно, пре подне на западу и југозападу, а после подне и у осталим пределима источне, централне и јужне Србије местимично са падавинама, у нижим пределима кишом и суснежицом, у брдско-планинским са снегом. Увече и током ноћи очекује се интензивирање падавина и снег и у нижим пределима уз стварање, а на планинама повећање снежног покривача. Дуваће слаб и умерен северни и северозападни ветар, на истоку и у Војводини повремено јак.

Најнижа температура од 0 до 5, а највиша од 2 до 8 степени. Упозорење, потенцијално опасна појава: Влажан снег са формирањем – повећањем мањег снежног покривача.

Време наредних дана:

Среда: Ујутро слаб мраз. На северозападу претежно сунчано, у осталим крајевима облачно са снегом, понегде и суснежицом. Дуваће слаб и умерен северни ветар. Најнижа температура од -4 до 0, а највиша дневна од 1 до 6, а на северу Војводине до 10 степенни. Упозорење, потенцијално опасна појава. Влажан снег са формирањем / повећањем мањег снежног покривача.

Четвртак: Ујутро слаб мраз. Током дана постепено разведравање уз скретање ветра на југоисточни правац. Најнижа температура од -4 до 1, а највиша од 4 на југоистоку до 13 степени на северозападу Србије. Упозорење, потенцијално опасна појава.

Петак: Ујутро понегде слаб мраз. Током дана претежно сунчано. Дуваће слаб до умерен југоисточни ветар. Најнижа температура од -3 до 3, а највиша од 9 до 14 степени. Упозорење, потенцијално опасна појава.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 04.04.2020. до 08.04.2020.)

Наредних дана постепено топлије са дужим сунчаним интервалима и углавном суво.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here