Mesto za reklamu
  1. 03. 2021.

Према очекивањима метеоролога РХМЗС данас ће бити облачно и хладно време са температуром од – 2 до 6 степени. У брдско планинским пределима биће снежених падавина.

Време у Србији:

У Србији ће данас бити облачно и хладно, у нижим пределима са мешовитим падавинама, кишом и снегом, у брдско-планинским са снегом уз даље повећање висине снежног покривача од 10 до 20 центиметара, локално и више, саопштено је из РХМЗС.

После подне у Војводини престанак падавина и постепено разведравање. Ветар слаб и умерен, у Војводини и на планинама повремено и јак, северни и северозападни. Најнижа температура од -2 до 1 степен, највиша од 0 до 6.

Време у Београду:

У Београду облачно и хладно, повремено са суснежицом и снегом. Крајем дана престанак падавина и постепено смањење облачности. Ветар слаб и умерен, северни и северозападни. Најнижа температура око -1 степен Целзијуса, највиша око 3 степена.

Изгледи времена за наредне дане:

У уторак на северу суво, у осталим пределима престанак падавина и постепено разведравање. У среду пролазно наоблачење са слабом кишом, у брдско-планинским пределима са слабим снегом. Затим постепено топлије, у четвртак разведравање, од петка претежно сунчано.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here