Mesto za reklamu
  1. 11. 2020.

Према очекивањима метеороога РХМЗС данас можемео очекивати понегде кишу и релативно хладно време, са највишом температуром до 12 степени.

Време у Србији:

У Србији ће бити облачно, понегде са слабом кишом или росуљом, а максимална температура ће се кретати у интервалу од 9 до 12 степени.

Ветар слаб, променљив, крајем дана у кошавском подручју у скретању на југоисточни и појачању.

Јутарња температура од 3 до 8, највиша дневна од 9 до 12 степени.

Време у Београду:

У Београду ће бити облачно, повремено са росуљом. Ветар слаб, променљив, крајем дана у скретању на југоисточни и појачању.

Јутарња температура око 7, највиша дневна око 10 степени.

Прогноза за наредних седам дана:

У четвртак краткотрајно разведравање уз појачање југоисточног ветра у кошавском подручју.

У Тимочкој Крајини задржаће се облачно и тмурно време, понегде са сипећом кишом. У петак ново наоблачење са кишом уз појачан северозападни ветар и пад температуре које ће пре подне захватити северне, а после подне и увече прошириће се и на остале пределе.

У петак после подне на планинама јужне и западне Србије почеће да пада слаб снег, који се током ноћи очекује понегде и у брдско-планинским пределима.

У суботу облачно и хладно, на северу суво, у осталим крајевима понегде са слабим падавинама, у нижим пределима са кишом, у брдско-планинским са снегом.

Затим, углавном суво са хладним јутрима, понегде и са слабим мразем и маглом, и дневном температуром око просечних вредности.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here