1. 05. 2020.

Према оцени метеоролога РХМЗС, наредних дана нас очекује постепено топлије време, а за викенд готово летње температуре.

До краја дана на северу земље очекује се претежно сунчано, а у осталим крајевима променљиво облачно време. Очекује се ветар умерене јачине, повремено и јак, северозападни. Највиша дневна температура између 15 и 19 степени.

Постепени пораст дневних температура и стабилно време очекују нас у петак и за дане викенда.

У петак претежно сунчано и још мало топлије време. Метеоролози очекују слаб северозападни ветар, који ће у послеподневним и вечерњим часовима бити у скретању на југоисточни. Најнижа температура од 4 до 12 степени, док се за петак предвиђа највиша дневна температура између 19 и 23 степена.

Још топлије и претежно сунчано време нас очекује у суботу. Ветар ће бити слаб и променљивог правца уз јутарњу температуру од 4 до 12, док ће највиша дневна температура према прогнози метеоролога бити између 23 и 26 степени.

Слично време нас очекује и у недељу – претежно сунчано уз слаб и умерен југозападни ветар. Најнижа дневна температура у порасту, између 8 и 15 степени, а највиша дневна од 24 до 27 степени.

Топло време са температурама изнад просека предвиђа се до уторка, када нас очекује свежије време уз пролазно наоблачење са кишом и локалним пљусковима са грмљавином.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here