Mesto za reklamu
  1. 04. 2020.

Наредних дана чешћи пљускови. Облаци ће стизати са запада и биће 2-3 степена свежије. Највиша дневна температура од 21 степен до 25 степени.

Према прогнози метеоролога РХМЗС данас можемо очекивати променљиво облачно време, местимично с краткотрајном кишом и локалним пљусковима са грмљавином. Ветар слаб и умерен, југозападни. Најнижа температура од 8 до 15, а највиша од 21 до 25 степени.

Четвртак: Променљиво облачно, местимично с краткотрајном кишом и локалнУпозорење: Локална појава грмљавина са или без падавина 70%.им пљусковима са грмљавином. Ветар слаб и умерен, западни, после подне у скретању на јужни и југозападни. Најнижа температура од 8 до 13, а највиша од 21 до 24 степена.

Петак: Умерено до потпуно облачно и мало свежије, местимично са кишом, локалним пљусковима и грмљавином. Ветар слаб и умерен јужних смерова, после подне у скретању на западни и појачању. Најнижа температура од 8 до 13 , а највиша од 17 до 22 степена.

 Субота: Променљиво облачно, на североистоку суво, у осталим крајевима местимично са кишом или локалним пљусковима. Ветар слаб и умерен југозападни , после подне у скретању на западни и северозападни и појачању. Најнижа температура од 7 до 11 , а највиша од 18 до 21 степен.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 03.05.2020. до 07.05.2020.)

Променљиво облачно, у недељу у целој земљи, а затим до краја периода углавном у брдско-планинским пределима очекује се краткотрајна киша или пљускови са грмљавином.

„Српска стварност“

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here