Mesto za reklamu
  1. 11. 2020.

Према очекивањима метеоролога РХМЗС сутра ће у Србији бити магловито и сунчано, са највишом дневном температуро од 10 до 14 степени.

Време у Србији:

У Србији јутро хладно, понегде уз слаб, приземни мраз, а током дана сунчано, осим у Бачкој, Срему и западној Србији, као и по котлинама и долинама река јужне Србије, где ће се магла задржати већи део дана.

У нижим пределима ујутру магла или ниска облачност.

У Тимочкој Крајини ће бити облачно, повремено са росуљом.

Ветар слаб јужни и југоисточни, у Подунављу и Поморављу и умерен, а на југу Баната повремено јак.

Јутарња температура од 0 до 6 степени, највиша дневна од 10 до 14 степени, у местима са маглом или ниском облачношћу око 7 степени.

Време у Београду:

У Београду јутро хладно, у нижим деловима града са маглом. Током дана преовлађиваће сунчано време, уз слаб и умерен југоисточни ветар.

Јутарња температура од 2 до 6 степени, највиша дневна око 12.

Прогноза за наредних седам дана:

У четвртак ујутру хладно, понегде слаб, приземни мраз, у нижим пределима местимично магла или ниска облачност, која ће се само по котлинама и долинама западне Србије и понегде у Бачкој и Срему задржати и пре подне.

Током дана претежно сунчано, а у Тимочкој Крајини тмурно повремено са росуљом. Ветар слаб и умерен југоисточни, на југу Баната повремено јак.

У петак ујутру и пре подне пролазно наоблачење са слабом кишом, после подне делимично разведравање.

Затим, умерено и потпуно облачно местимично са слабом кишом, осим у недељу и понедељак када ће бити суво са сунчаним периодима.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here