Mesto za reklamu
  1. 11. 2020.

Према очекивањима метеоролога РХМЗС данас ћемо у нашој земљи имати магловито и хладно јутро, претежно сунчан дан, а у току поподнева и увече биће понегде и кише. Највиша температура биће од 13 до 19 степени.  

Време у Србији:

У Србији ујутро по котлинама, речним долинама и у нижим пределима понегде магла, у Тимочкој Крајини облачно, а у осталим крајевима претежно ведро.

У току дана претежно сунчано и мало топлије, осим у Тимочкој Крајини, где ће се облачност задржати већи део дана, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод.

После подне и увече на северозападу Србије наоблачење с кишом, које ће се у току ноћи ширити ка централним пределима. Ветар слаб и умерен, јужни и југоисточни, после подне и увече у Војводини и западној Србији у скретању на северозападни.

Најнижа температура од минус 1 до 7 степени, а највиша од 13 до 19 степени, само у Тимочкој Крајини хладније са максималном температуром до 10 степени. 

Време у Београду: 

У Београду ујутро у појединим деловима града краткотрајна магла или ниска облачност. У току дана претежно сунчано и топлије.

Ветар слаб и умерен, југоисточни. Најнижа температура од 4 до 7 степени, а највиша око 18 степени. У току ноћи постепено наоблачење.

Време наредних дана:

У уторак облачно с кишом и хладније. На висим планинама краткотрајан снег. У среду и четвртак падавине се повремено очекују само још на истоку и југу Србије, а затим до краја периода у свим крајевима умерено облачно, углавном суво и просечно хладно за другу половину новембра.

„Српска стварност“

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here