Mesto za reklamu
  1. 10. 2010.

Прма очекивањима метеоролога РХМЗС данас ће време бити сличном јучерашњем. Имаћемо хладно јутро са слабим мразем, а током дана биће углавном сунчано и релативно топло за ово доба године.

Прогноза за Србију:

У Србији ће ујутру бити хладно, местимично са слабим мразем, по котлинама са маглом која ће се понегде задржати и пре подне.

Најнижа температура биће од минус 2 степена на југу и истоку земље, до 10 степени на југу Баната, а највиша у већини крајева од 15 до 19 степени, у Тимочкој Крајини око 12, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод.

У току дана у већем делу земље очекује се претежно сунчано, само у Тимочкој Крајини облачно и тмурно, повремено са сипећом кисом (росуљом).

Ветар ће бити слаб и умерен, у кошавском подручју и јак, на југу Баната и у доњем Подунављу повремено и олујни југоисточни.

Прогноза за Београд:

У Београду ће јутро бити свеже, а током дана претежно сунчано.

Ветар умерен, повремено и јак, југоисточни.

Најнижа температура око 8 степени, највиша око 18 степени.

Прогноза за наредних седам дана:

У Србији ће у недељу и понедељак јутро ће бити хладно, понегде са слабим приземним мразем, по котлинама са маглом која ће се понегде задржати и дуже пре подне.

У кошавском подручју ветровито са умереним и јаким, на југу Баната повремено и олујним југоисточним ветром.

У недељу и већи део дана у понедељак претежно сунчано, само у Тимочкој Крајини облачно и тмурно повремено са сипећом кишом (росуљом).

У понедељак увече и током ноћи доћи ће до наоблачења с кишом.

У уторак хладније и ветровито, ујутро и пре подне претежно облачно, местимично с кишом, по подне слабљење и краткотрајни престанак падавина, а затим и смањење облачности и слабљење ветра.

До краја периода очекује се умерено до потпуно облачно, местимично с кишом, а у среду и четвртак поново јачање југоисточног ветра.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here