Mesto za reklamu
  1. 10. 2021.

Председник Републике Србије Александар Вучић обишао је данас са министром унутрашњих послова у Влади Републике Србије Александром Вулином и командантом Жандармерије Дејаном Луковићем, базу Жандармерије у Краљеву.

Вучић је том приликом поручио припадницима те јединице да је дошао у Краљево да их обиђе и захвали им за све што су увек чинили у одбрани наше отаџбине, штитећи њене вредности, штитећи њен интегритет.

Хвала вам на томе што сте увек били ту за нашу земљу, и када су поплаве, и када су пожари, и кад нам је земља нападнута, што никада нисте тражили изговор, што никада нисте тражили лакше решење, јер сте служили својој земљи и свом народу, рекао је Вучић.

Председник Србије је поручио да буду спремни, да раде, вежбају, а да ће држава дати све од себе да им, колико је могуће, њима и њиховим породицама олакша живот, да им плате буду веће, да лакше решавају своје стамбене и друге проблеме, и да могу да имају сигурну будућност и за своју децу и за себе у нашој лепој Србији.

Уколико вас држава позове, а даћемо све од себе да не будете у таквој ситуацији и да не дођете у ту позицију, али уколико вас држава позове да штитимо наш народ и да чувамо наш народ, ја знам да ћете се ви, не само одазвати, већ знам да ћете своју свету дужност, своју свету обавезу обавити на најчаснији могући начин. На томе вам бескрајно хвала, истакао је председник Србије.

Вучић је нагласио да ће Србија чувати мир и стабилност готово по сваку цену.

Ако не будемо имали излаза, ако нас нападну, ако нам буду убијали људе, као што су то данас замало учинили, онда ћемо морати да заштитимо наш народ. А оно што вам ја кажем, то да заштитимо наш народ значиће да ћемо да победимо. Нема предаје, нема повлачења, поручио је председник Вучић, кога су припадници краљевачког Одреда Жандармерије поздравили химном своје јединице „Христе Боже“.

„Српска стварност“

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here