Mesto za reklamu
  1. 03. 2020.

Председник СНС Александар Вучић је у друштву са Аном Брнабић, која је однедавно члан СНС, посетио винарију Деурић у Малој Ремети на Фрушкој гори, која има најсавременију опрему, и том приликом поручио да српски винари треба да престигну словеначке по пенушавим винима. У њиховом друштву били су и жене кандидати за посланике и Марина Маљковић, селектор женске кошаркашке репрезентације.

Српска индустрија вина напредује невероватном брзином и тренутно у региону скоро нико нема боља вина од нас, изјавио је лидер СНС Александар Вучић и позвао грађане да купују српска вина јер су међу најбољим по квалитету.

Вучић је истакао да та винарија има савременију опрему од словеначких винарија и честитао им на томе.

Затим је “тестирао” директно из бурета црно вино мерлот из чилеанског и француског барика и приметио да му се више допада француски.

Након тога је разговарао са 19 кандидаткиња за посланице српског парламента са листе “Александар Вучић – За нашу децу” на предстојећим парламентарним изборима 26. Априла. а присуствовала је и кошаркашки теренер Марина Маљковић. Тема је био предстојећи Међународни дан жена и Избори у Србији.

Председник СНС-а поручио је младим чланицама странке да је први задатак да се ради на повећању животног стандарда свих грађана, али и да се успостави потпуна равноправност жена и мушкараца, што, приметио је, још није постигнуто.

Премијерка Ана Брнабић најавила је да ће влада подржати пројекат промоције женског спорта у Србији, који је иницирала селекторка женске кошаркашке репрезентације Марина Маљковић.

Брнабић је Александром Вучићем и Марином Маљковић обишла винарију Деурић, а у разговору са полазницама Академије младих СНС-а, рекла да ће тај пројекат почети у мају и да је циљ да женски спорт много више заживи у нашој земљи.

“Марина је сама направила пројекат, а на нама је да га подржимо”, казала је Брнабићева.

На питање новинара да ли он и власт релативизују опасност од коронавируса и да ли ће бити зaбрањена јавна окупљања, пошто је у току предизборна кампања, Вучић је рекао нема речи о релативизацији пошто се држава веома одговорно понаша и због тога добија све похвале од Светске здравствене организације.

“Најбоље би било за неке да будем стављен у изолацију до 26. априла”, рекао је председник Александар Вучић, поводом чињенице који су се медији, па и политичари обрадовали томе што је објављено да су најмање две особе, које су присуствовале недавном скупу АИПАЦ, позитивне на коронавирус.

Вучић је додао да, према истраживања јавног мњења, која је добио, његовим политичким противницима ни то не би донело добре резултате, што је заправо прави разлог њихових предлога да се избори одложе.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here