Mesto za reklamu
  1. 11. 2021.

Председник Србије Александар Вучић открио је да је Влада Србије обезбедила милион евра за фудбалере наше земље, уколико савладају Португалију и пласирају се на Светско првенство 2022. године у Катару.

Вучић је посетио фудбалере на аеродрому пред пут у Португалију, где се у недељу од 20.45 боре за директан пласман на Мундијал.

Председник је у обраћању фудбалерима и стручном штабу открио да их очекује позамашна награда уколико надиграју Португалце и обрадују српски народ.

„Ви лепо тамо срећно отпутујте, победите их тамо, обрадујте народ, а ја сам дошао вама да кажем колико поштујемо ваш труд, рад и залагање на терену. У договору са Владом Србије издвојићемо за вас, као додатну премију уколико их победите, милион евра, да можете да поделите. То је само да видите колико је за Србију важно да их тамо победите. Ја не умем да вам кажем: ‘Идите тамо и играјте’, ја вам кажем: ‘Идите тамо и победите их’, а ми ћемо да поштујемо какав год резултат да буде, уколико се будете борили и дали све од себе. А ми знамо да ћете то да урадите. Много нам значи ова утакмица. Победите за наш народ, победите за нашу земљу. Хвала вам на свему“, рекао је у авиону Вучић, па добио аплауз.

„Орлови“ тренутно имају исто бодова као Португалци на челу Групе А, али лошију гол-разлику, па ће им 14. новембра на лисабонском „Да Лужу“ одговарати само тријумф

„Српска стварност“

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here