Mesto za reklamu
  1. 10. 2021.

Председник Србије Александар Вучић рекао је да је бивша државна секретарка МУП Дијана Хркаловић приведена на основу доказа које поседују надлежни државни органи у вези са убиством Властимира Милошевића у улици краљице Марије у Београду.

„Реч је о доказима које поседују надлежни државни органи, а везано за убиство господина Милошевића. После тога претпостављам да је мењан ДНК, а да су неки људи ослобађани уместо да буду осуђени. Претпостављам да је то један од разлога“, рекао је Вучић.

Вучић каже да у оперативном смислу полиција зна ко је извршио ликвидацију Милошевића, али да не жели да врши притисак на тужилаштво.

„У последњих девет месеци нисмо имали мафијашко убиство у Србији. Задовољан сам како смо тој великој криминалној хоботници исекли главу. Беливуков клан је изузетно опак и опасан, али и изнад њега има неко. Ствари се крећу у добром смеру, а добар смер је да људи могу да буду сигурни“, казао је Вучић за Прву телевизију.

Председник је најавио да ће ускоро бити још хапшења у вези са различитим предмета, између осталог у вези са кланом Вељка Беливука.

„Српска стварност“

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here