Mesto za reklamu
  1. 06. 2020.

Председник Александар Вучић рекао је, поводом говора мржње навијача Динама на загребачким улицама, у којем се помињу српске жене и деца, да то говори о онима који су то урадили, а не о Србији. Сигуран је, каже, да то није став већине хрватских грађана.

Александар Вучић, који је обишао фабрику “Будимка” у Пожеги, изјавио је да је он као председник Србије стална тема хрватске јавности, односно медија, те указао да се то није дешавало његовим претходницима, јер је Србија тада била слаба.

Кад је реч о претњама навијача загребачког Динама “српским женама и деци”, каже да је реч о “скупини која не зна шта ће од мржње”.

“Ти људи треба да иду на лечење, јер су педофили, а и силоватељи увек са педофилима иду у исту катергорију. То више говори о њима него о нама, нашим женама и деци”, рекао је Вучић новинарима у Пожеги.

Вучић је рекао и да је, према подацима које је добио, у последњих 47 дана сваки дан он сам био нападнут у хрватским медијима.

Како је рекао, данас не идемо ни против кога, поштујемо Хрватску, желимо јој све најбоље, али се не извињавамо. “Не могу да им се извињавам за ‘Олују’, протеране Србе, ‘Бљесак’, ‘Јасеновац’… Не могу и нећу да се извињавам”, поручио је Вучић.

„Српска стварност“

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here