Mesto za reklamu
  1. 11. 2019.

Председник Александар Вучић поново је упитао портпаролку високе представнице ЕУ за спољну политику и безбедност Мају Коцијанчич да ли може да каже којим отровом су отровани чланови ЦИК-а у Приштини.

Александар Вучић је на свом Твитер налогу подсетио да је прошло три недеље од случаја “тровања” чланова ЦИК-а на КиМ и поновио да док је жив неће одустати од трагања за одговором на то важно питање.

“Драга Мајо Коцијанчич, прошло је више од три недеље од када је наступило, како су Албанци тврдили, масовно тровање на једнонационалној основи у ЦИК-у у Приштини. Молим вас, драга Мајо, да нам коначно кажете да ли је у питању био антракс, новичок или средство за чишћење намештаја. П. С. Док сам жив нећу одустати од трагања за одговором на ово важно питање. Жао ми је што се овако важном ствари у којој су наводно учествовали Срби очигледно не бави ни ЕУ, али ни Метју Палмер. Ја хоћу. Унапред захвалан”, написао је Вучић.

Председник је и раније упутио писмо Маји Коцијанчич у којем је инсистирао на томе да се ЕУ огласи поводом случаја наводног тровања чланова косовске изборне комисије албанске националности.

Коцијанчичева му је одговорила да се чекају резултати истраге и да мисија ЕУ за праћење избора на Косову с пажњом прати случај.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here