Mesto za reklamu
  1. 03.2019.

Лидер Српске напредне странке Алексндар Вучић је изјавио да нису донели коначну одлуку о изборима, али да су ближи тој одлуци него раније. Најавио је и да 1. септембра крећу унутарстраначки избори у СНС-у, који ће бити окончани пре краја године. Ванредни избори би могли да се одрже или у јуну или на пролеће – истакао је председник СНС.

“Хоћемо да видимо да људи који су добро радили, у интересу грађана, добију подршку, а да они који нису радили на такав начин ту подршку изгбе”, рекао је Вучић новинарима након седнице Председништва СНС.

Подвукао је да су потребне промене у локалној инфраструктури, те да је СНС спремна да чује не само предлоге чланова странке, већ и “обичних” људи.

“Како бисмо нашли најбоље за будућност, оне који одлично раде подржали, а сменили оне који су радили лоше и чијим су радом грађани незадовољни”, рекао је Вучић.

Додао је да је на седници разговарало о неколико важних тема, да је он изнео извештај о томе докле се стигло у разговорима са Приштином, као и анализу политичке ситуције у регион, али и у Србији.

Вучић је захвалио и премијерки Ани Брнабић што је дошла на седницу, иако није члан странке, јер је позвана због могућих одлука које се тичу и функционисања саме владе и како би могла да чује шта чланови странке мисле о раду државних органа.

„Српска стварност“ / СНС, Агенције /

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here