Mesto za reklamu

06.04.2019.

Ви одлучујете у ком правцу иде Србија, поручио је грађанима Пожаревца председник Александар Вучић. Следећи град у којег доводимо великог инвеститора биће Пожаревац, најавио је Вучић на скупу у оквиру кампање “Будућност Србије”.

Александар Вучић је, током скупа у Пожаревцу, истакао да је најважнији интерес у Браничевском округу да један велики инвеститор дође у тај град, као и неколико мањих улагача, у другим мањим општинама.

“Следећи град у којег доводимо великог инвеститора, а готово на недељном нивоу имамо преговоре са различитим људима, биће Пожаревац. Довешћемо великог инвеститора у Пожаревац, а онда ће и граду бити лакше”, рекао је Вучић у обраћању на скупу у оквиру кампање “Будућност Србије” и посете Браничевском округу.

Додао је да би волео да је буџетски дефицит у Пожаревцу много нижи и поручио локалном руководству да је фискална дисциплина кључ свега.

Председник Србије Александар Вучић

“Народ је носилац суверенитета, ви одлучујете какву ћемо политику да водимо”, рекао је Вучић у обраћању у Пожаревцу .

Србија, каже, сама доноси своје одлуке, не одлучује се ни у једној амбасади, због чега је поносан.

“Кад год мислите да се неко од нас уплашио, да смо слаби зато што смо пристојни знајте да се нисмо уплашили већ да хоћемо да сачувамо стабилност и да покажемо поштовање према другима”, каже Вучић.

“Србија није подељена, већинска Србија је марљива”

Премијерка Ана Брнабић поручила је у Пожаревцу да Србија није подељена и да људи окупљени на скупу и други који подржавају рад актуелне власти, чине већину Србије, која жели да ради, напредује и привређује и која је права будућност земље, која је у могућности да побеђује.

Ана Брнабић на скупу у Пожаревцу

Говорећи о постигнутим резултатима у Браничевском округу, Брнабић је казала да је уложено четири милиона евра у гасификацију, што ће омогућити комфорнији живот грађанима и долазак инвеститора, као и да се креће у нови циклус да до 2021. године се уложи још како би на крају укупна сума била 70 милиона евра.

Србија улаже у туризам, рекла је Брнабић и подсетила да је у реконструкцију Голубачке тврђаве уложено 10 милиона евра, да је у унапређење Љубичевских коњичких трка Влада уложила 40 милиона динара, а град Пожаревац 30 милиона динара.

Када се домаћини уједињују Србија је сигурна

Министар задужен за регионални развој Милан Кркобабић поручио је да су стабилне и веће пензије, нова радна места, инвестиције, плате које ће омогућавати пристојан живот грађанима и сигурност за пољопривреднике будућност земље.

Министар је навео да је потребно омогућити пољопривредницима, којих је 630.000 у Србији да остану на својим имањима и да раде, да се од тога издржавају и да се удружују у задруге.

Навео је и да Србија није усамљено острво, да постоје земље, људи и компаније у региону и свету, који желе да инвестирају, као и они који желе да живе у нашој земљи.

 „Српска стварност“ / РТС, Агенције /

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here