Mesto za reklamu
  1. 01. 2022.

Председник Србије Александар Вучић упутио је данас поруку да је највећи успех Србије у привлачењу страних директних инвестиција.

“Поштовани грађани Србије, мислим да је Рузвелт једном рекао да признања, награде, захвалност припадају онима који се боре, онима који су у арени, онима који су у рингу, а не онима који добацују, кибицују или ометају друге док нешто важно и вредно раде. Мислим да не постоји ништа важније него да се борите за своју земљу”, казао је Вучић.

“Ја сам зато изабрао други дан Божића да пренесем једну дивну вест свима вама, грађанима Србије јер заједно и уједињени успели смо да постигнемо изванредан резултат. Добили смо прелиминарне резултате по којима је Србија 2021. годину завршила са вишом стопом и вишим нивоом страних директних инвестиција него рекордну 2019. – са 3,9 милијарди евра”, навео је председник Вучић у видеу објављеном на Инстаграм налогу buducnostsrbijeav.

“Честитам свим грађанима Србије. Само заједно и уједињени смо могли то да урадимо. То значи више посла, више плате, више пензије”, поручио је председник Србије.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here