Mesto za reklamu

29.12.2018.

Председник Србије Александар Вучић отворио је данас нову Хируршку болницу у Врању, уз поруку да ће Србија наставити да напредује и да је нико и ништа неће бацити на колена, упркос нападима и притисцима са свих страна, посебно из региона, укључујући мере Приштине.

Како је Вучић рекао, последњих недеља насрнули су на наш народ на Косову и Метохији и на Србију у целини, јер Приштина ради ствари које цивилизовани људи не раде, а нападају нас и са различитих страна из региона.

„Док се неки велики праве да не виде и не чују, већ ћуте, свима који мисле да је Србија једнако неодговорна и неозбиљна као некада, или слаба да издржи све притиске и да ће Србију бацити на колена — кажем вам да ћемо да чувамо мир, али да нас на колена нико неће бацити нити покорити. Србија ће ићи напред“, поручио је председник.

Вучић је рекао да је и здравствени центар у Врању део напретка земље и да ће од понедељка грађани моћи да видите шта је све урађено.

„Да осетите нову наду и да Врање има будућности и да можете да добијете најбоље услуге као што се добијају у Београду, Нишу, Новом Саду и други великим градовима.“

Вучић каже да су изграђене нове просторије и набављени најбољи уређаји и да ће и по томе грађани Врања моћи да виде колико се тога у Србији променило набоље.

„Сепска стварност“ / Спутник, Aгенције /

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here