Mesto za reklamu
  1. 06. 2019.

На ванредним локалним изборима за градоначелнике четири општине на серверу КиМ, који су одржани 19.маја убедљиву победу однели су кандидати Српске листе који су данас на свечаним седницама ступили на дужност. Њихова порука  грађанима је да ће увек водити рачуна о њиховим интересима и да неће изневерити  указано им поверење.

На свечаној седници градоначелник Северне Митровице Горан Ракић свечано је изјавио да ће ” часно, верно, непристрасно , савесно и према Закону извршавати своју дужност и користити своја овлашћења као градоначелник Општине Северна Митровица , да би се обезбедили услови за миран живот за све грађане” .

Грађанима Северне Митровице се захвалио на указаном поверењу рекавши да ће дужност обављати часно у складу са интересима грађана.

“То је уједно и велика обавеза, не само моја, већ и свих вас у скупштини да будемо још бољи у свом раду, и да унапредимо живот наших суграђана, пре свега да живе у миру, а морамо им помоћи и у сваком другом виду” рекао је.

Градоначелник Северне Митровице и председник Српске Горан Ракић је након свечане седнице новинарима рекао  да ће све одлуке које се тичу српског народа доносити “као и увек уз консултације са нашом државом Србијом и председником Александром Вучићем у корист нашег народа” .

Седници којој је присуствовало 14 одборника, присуствовала и министарка администрације локалне самоуправе Адријана Хоџић, представници Европске уније, КФОРа, медији.

И у Зубином Потоку и Лепосавићу свечано су потписали изјаве о ступању на дужност Срђан Вуловић и Зоран Тодић. Градоначелник Лепосавића  Зоран Тодић је рекао да изборни резултат и поверење које су грађани указали, како њему тако и његовим колегама из Српске Листе, обавезује све њих да и у наредном периоду одлуке доносе у корист грађана. Он је најавио нова капитална улагања у ову општину уз помоћ Владе Републике Србије.

Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here