Mesto za reklamu
  1. 12. 2020.

Министарка културе и информисања Маја Гојковић, пре него што је образложила допуне Закона о јавним медијским сервисима, осврнула се на јучерашње заседање и критике упућене Заштитнику грађана Зорану Пашалићу, због дужине излагања.

На почетку седнице председник Скупштине Србије Ивица Дачић обратио се Гојковићевој са “председнице Мајо”, а она њему одговорила са “председниче Ивице Дачићу”.

“Председниче Ивице Дацићу, потпредседници, поштовани посланици, заиста ћу се трудити да врло кратко образложим ова два предлога допуне закона о јавним медијским сервисима и споразуму о сарадњи са Француском у филмској области, а имајући у виду да сте јуче опоменули једног од предлагача аката да ово није Осма седница комитета да предуго говоримо”, рекла је Гојковићева.

Дачић је исправио и рекао да није “Осма седница него Осми конгрес”.

“То ви боље знате, можда сте некад били следбеник који је учествовао на осмој седници, ја сам била обичан грађанин”, одговорила је Гојковићева.

Иначе, критике Пашалићу упутио је шеф посланичке групе СНС Александар Мартиновић који му је добацио да “чита као на конгресу комуниста”.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here