Mesto za reklamu
  1. 08. 2019.

Председништво Српског покрета “Двери” донело је одлуку да тај покрет не учествује на наступајућим изборима на пролеће следеће године.

У саопштењу објављеном на сајту, одлуку о бојкоту покрет “Двери” је донео јер сматрају да се за последњих девет месеци ништа није променило по питању основних услова за слободу медија и фер и поштене изборе.

“Избори о којима говори власт нису избори већ неслободно гласање обманутих и присиљених грађана Србије од стране власти, и то у медијском мраку који траје последњих осам година. Ми само тражимо поштовање закона и основних демократских стандарда о објективном јавном информисању у оквиру кога се може чути друга страна и другачије мишљење од оног које износи власт, док када су избори у питању сви изборни учесници морају имати равноправан третман, што у Србији одавно није случај”, наводи се у саопштењу.

Неучествовање на лажним изборима је, како истичу, израз неслагања покрета “Двери” којим, како наводе, указују да се живи у ненормалном политичком поретку.

“Српски покрет Двери пружа пуну подршку наставку даљих протеста против власти у Београду и широм Србије”, саопштио је покрет.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here