Mesto za reklamu

20.04. 2021.

Другог дана Србија опена на теренима Тениског центра Новак на Дорћолу,  играју Миомир Кецмановић и Ласло Ђере, који ће играти своје мечеве првог кола.  

Србија опен почео јуче и наши представници имали су половичан успех – даље су прошли Никола Милојевић и Филип Крајиновић, док су Виктор Троицки и Данило Петровић завршили такмичење.

Данас од 12 сати играју Ричардас Беранкис и Федерико Делбонис.

После њих на Централни терен излази Кецмановић, чији ће противник бити Аргентинац Факундо Бањис, који је у квалификацијама елиминисао Хамада Међедовића. Први међусобни окршај Кецмановића и Бањиса неће почети пре 13.30.

По завршетку тог сусрета, Ласло Ђере ће рекете укрстити са Ђанлуком Магером из Италије – њих двојица такође никада нису играла на АТП нивоу.

Вечерњи термин од 19 часова припашће младој генерацији тенисера, пошто се састају Себастијан Корда – Аљаж Бедене, односно Франсиско Серундоло – Алексеј Попирин.

Турнир у Београду, први после девет година, почео је у понедељак и траје до 25. априла. Игра се за наградни фонд од 711.800 евра, док ће победнику припасти 100.225 европских новчаница и 250 АТП поена.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here