Mesto za reklamu
  1. 2 07. 2019.

Више нико у Београду се не изненађује када поред њега пролете фино обучени момци или девојке, који се кроз градску вреву пробијају на електричном тротинету или бициклу. Светски тренд двоточкаша на батерије овог лета освојио је и Београд.

Електрични бицикли, и још више електрични тротинети велики су хит овог лета у Београду. Довољно су брзи и снажни, изузетно забавни, а као превозно средство сјајно решавају проблеме градских гужви, паркинга и наравно раскопаног Београда.

Прошле године производња електричних мопеда у ЕУ је порасла за 82 посто у односу на 2017. годину. Енорман раст броја електричних двоточкаша показује више ствари – да су, пре свега, људи постали еколошки свеснији, да су гужве у градовима су све веће, као и да је цена електричних бицикала и тротинета постала прихватљива све већем броју људи.

За само пар година тротинети и бицикли на батерије су освојили урбане просторе широм света, и данас све више људи озбиљно разматра куповину неке од ових справица. На крају, увек остаје леп осећај да тиме радите у корист планете и што више бицикала и тротинета буде на улицама – биће и мања загађеност.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here