Mesto za reklamu

22.03.2020.

Епископ ваљевски Милутин у суботу је колима хитне помоћи из Ваљева пребачен на једну београдску клинику, сазнају „Новости“ из кругова блиских Епархији ваљевској.

Према сазнањима Новости, владика има повишену температуру и малаксалост. Не зна се да ли то има везе са вирусомкорона, али је извесно да ће убрзо бити тестиран током збрињавања које је почело у клиници у Београду.

Како су „Новости“ већ писале, коронавирус потврђен је код двојице свештеника из Епархије ваљевске, за чијом је катедром епископ Милутин.

Како јавља овај лист, владика ваљевски последњих недеља и дана присуствовао је разним догађајима у парохијама епархије под његовом контролом, међу којима су и исповедања свештеника којима се одвијају у ово доба године.

Први је архијереј СПЦ који је одмах по увођењу ванредног стања донео акт о забрани свећења водица у домаћинствима и становима у ваљевском крају. Према најновијим информацијама, лекари на клиници на којој је смештен чине све на збрињавању угледног архијереја СПЦ и његов живот живот није угрожен.

„Српска стварност“

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here