Mesto za reklamu
  1. 11. 2020.

Ер Србија је због мера ограничења у путовањима које су увеле бројне земље до којих саобраћа, као и услед тога пада тражње, смањила број дестинација и укупно превезених путника у односу на исти прошлогодишњи период, речено је Танјугу у српској авиокомпанији.

Од 63 линије на којима је Ер Србија саобраћала пре избијања ковида19, број рута до којих се тренутно лети је преполовљен, истовремено уз значајно смањење броја недељних фреквенција.

Ер Србија је, ипак, у трећем кварталу успела у односу на конкуренцију да постигне бољу попуњеност путничке кабине, која је на појединим рутама била и 80 одсто.

Српски авиопревозник се, као и већина светских авиокомпанија, услед последица пандемије корона вируса суоцава са веома отежавајуцим околностима у пословању, кажу у националној авиокомпанији.

С друге стране, Ер Србија непрекидно прати све промене у ограничењима путовања и тражњи и свој саобраћај прилагођава тим променама.

“Захваљујући таквом флексибилном и агилном приступу, Ер Србија је у трећем кварталу ове године успела да постигне боље резултате попуњености путничке кабине у односу на конкуренцију. На појединим рутама, попуњеност путничке кабине достигла је и 80 одсто, што се у датим околностима највеће кризе у историји светског путницког авиосаобрацаја може сматрати добрим резултатом”, истичу у Ер Србији.

Када је реч о мерама заштите које се примењују, одмах по избијању пандемије корона вируса, Ер Србија је у сарадњи са надлежним органима и организацијама увела све неопходне безбедносне и хигијенске мере на својим летовима.

Безбедност путника и чланова посаде најважнији је приоритет Ер Србије, истичу у српској авиокомпанији.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here