1. 05. 2020.

Национална авио-компанија “Ер Србија” после добијања одобрења од Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, поново покреће летове из Ниша и Краљева.

Планирано је да “Ер Србија” летове из Ниша почне да обнавља од 16. јуна, док ће авиони српске националне авио-компаније из Краљева летети почев од 30. јуна.

У периоду између 16. и 30. јуна из Ниша ће бити поново покренуте линије до Франкфурта (Хан) и Нирнберга, док ће се после 1. јула летети и до Хановера, Салцбурга и Тивта.

Када је реч о Краљеву, од 30. јуна се планира обнова летова до Беча. Тачан ред летења и недељне фреквенције биће ускоро објављен на airserbia.com.

“То је сјајна вест за наше путнике из јужне и југозападне Србије, који су ту новост жељно ишчекивали. Током протекла два и по месеца, непрекидно су нам постављана питања у вези са тим када ћемо обновити саобраћај из та два града. За све нас у Ер Србији је велико задовољство што могу да потврдим да обнављамо летове од 16. јуна из Ниша и од 30. јуна из Краљева”, рекао је Данкан Нејсмит, генерални директор “Ер Србије”.

Он је додао да ће се на обнови летова до других дестинација до којих се летело из Ниша и Краљева радити током наредног периода, уз пажљиво праћење ситуације и сагледавање свих фактора.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here