Mesto za reklamu

06. 05. 2020.

Живковић је, на конференцији за новинаре у Скупштини Србије, рекао да је сигурно да ће многе ванредне мере остати и даље на снази након укидања ванредног стања, осим полицијског сата за који каже да је требало укинути и раније. Он додаје да је упитно да ли га је уопште требало уводити.

“Остају друге мере, надам се да ће сви грађани пазити на себе, јер је опасно да себи дозволе да их лече (Златибор) Лончар, (Александар) Вучић, (Александар) Вулин и та екипа”, истакао је он.

Живковић је позвао Савез за Србију и оне који су му блиски да још једном размисле о бојкоту избора, јер “ниједан бојкот у историји човечанства није успео”.

“Позивам их да још једном, убрзано, са јасним разумевањем, размисле шта значи одлука о бојкоту. Позивам их да до краја недеље непријатно изненадимо Вучића, да од понедељка има опозициони демократски фронт и велике проблеме”, нагласио је он.

Живковић је најавио да ће руководство Нове странке на седници у недељу донети коначну одлуку о изласку на изборе или њиховом бојкоту.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here