Mesto za reklamu
  1. 10. 2020.

Ових дана чули смо се са нашим пријатељем Драганом Ракоњцем, тв послеником, који живи и ради већ деценијама у Лос Анђелесу, у Калифорнији, у САД.  Пренео нам је да је у последње време преокупиран предстојећим председничким изборима у САД, јер не може ни да замисли шта би се догодило уколико би његов фаворит садашњи председник Доналд Трамп, изгубио од припадника демократске странке Џо Бајднера, каже, човека који Србе назива злочинцима и који је отворено на страни Албанаца. Залаже се јавно за победу Трампа и каже да Американци српског порекла могу пресудно определити новог америчког председника. Ставио нам је на располагање писма која пише Србима и која преносе српски и амерички медији у САД. Писмо које ће објавити утицајно „Српско огледало“ издвојили смо за ову прилику и прилагодили га формату нашег медија:

Исчекивање резултата председницких избора и шта се мозе очекивати после избора је веома озбиљно питање у још озбиљнијој ситуацији у којој се сад налази цела Америка, а посебно српски народ и у Србији, па и овде у Америци. Отуда ми Американци српског порекла имамо посебан задатак, јер наш глас може бити и пресудан. Ми који смо тога свесни, молимо наше сународнике да изађу на изборе и да гласају за Трампа, јер он нуди решења за проблеме у којима се налазимо.

Да није било пандемије ковида 19, ми сад уопште не бисмо  размишљали ко ће да победи. У задњих 4 године председник Трамп се залагао за економију која је била одлична за све оне који су хтели да раде. У то се већина Американаца уверила.

На жалост и у Америци, као и у целом свету, има људи који би радије живели од социјалне помоћи него да засучу рукаве. Ова пандемија и стимуланси које је држава дала да не би дошло до великих социјалних немира је још више олењила нацију. Ту тренутно неповољну економску ситуацију, наравно. Џо Бајден користи и за све га оптужује, као да је он одговоран за пандемију која је отежала живот свим људима на целој планети. И било би заиста непоштено оптуживати Трампа, за оно што нимало није крив. Шта више он има решење и како да се пандемија вакцином заустави и подстиче медицинске тимове који на томе раде и сви верују да ће се ефикасна вакцина појавити у Америци до краја године.

Ко год да победи на изборима имаће велике проблеме, најпре да реши тешку економску ситуацију, али Трампу као провереном бизнисмену и његовом тиму треба више веровати у односу на једног политичара, чија су обећања најчешће вербалне природе.

Трамп, као председник у новом мандату, зна како да покрене посрнулу економију, а то је најважнији задатак САД у наредном периоду.  Трамп има конкретна решења за проблеме са којима се суочава све већи број бескућника којих има свуда, а посебно код нас у Калифорнији.

Лично, очекујем ако победи Доналд Трамп, да ће се покрети и рушење Трампа, које неко и финансира, наставити и даље, као што је то било у предходних 4 године. На срећу Трамп се на то много не обазире и наставља да се бави проблемима чије решавање препознају они који су му и на претходним изборима указали поверење. Бавиће се највише оним што најбоље зна – економијом, што ће већина Американаца знати да цени.  То ценимо и ја и моја супруга. Очекујемо бољи живот са Трампом и нас и наше деце и свих других.

Уколико би се догодило чудо и уколико би победио Бајден већина би много изгубила. Имали бисмо лош живот. Шта више Бајден и његова демократска клика би за то окривила Трампа.

То Америка и сви мислећи људи не смеју да дозволе. Поготово ми Американци српског порекла. Не смемо да заборавимо и на добре намере Трампа у решавању односа Београда са Приштином. Ту сарадњу ничим није условио. Најављује и велику економску подршку Америке Србији и његов сарадник Џон Јовановић, српског порекла, је већ у Београду, где је отворена регионална Канцеларије за инвестиције на Балкану. Његов изасланик и блиски сарадник Гренел био је са нашим људима у Милвокију и на Литургији у нашој велелепној цркви Светог Саве. Пренео је обећање Доналда Трампа да ће сигурно после избора са новим мандатом, као председник САД посетити Србију.  Да би се то и догодило, потребно је и да наши људи у САД изађу на биралишта и дају глас који нам даје пуно наде – ГЛАСАЈМО ЗА ДОНАЛДА ТРАМПА!

„Српска стварност“ / Ј. С. /

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here