Mesto za reklamu
  1. 09. 2019.

Наше одбојкашице слетеле су у Београд, а већ традиционално са њима је организовано славље на шампионском балкону градске скупштине у Београду. Свечани дочек одбојкашица није омела ни киша. Београђани су се окупили у великом броју да поздраве европске шампионке.

Са нешто више од сат времена закашњења на Аеродром Никола Тесла слетео је авион са златним одбојкашицама Србије.

Одбојкашице Србије изашле су пред родбину и наравно знатижељне новинаре … Дочекане су повицима “Србија, Србија …”

 

После поздрава са родбином и пријатељима и новинарима упутиле су се ка Скупштини Београда, где их је дочекао велики број грађана и руководство скупштине града.

Златне девојке Србије, са својим тренерима, су се појавиле на скупштинском балкону.

Редом пред навијаче су излазиле: Катарина Лазовић, Маја Алексић, Слађана Мирковић, Бојана Миленковић, Теодора Пушић, Јелена Благојевић, Ана Бјелица, Силвија Поповић, Бјанка Буша, Мина Поповић, Стефана Вељковић, Бранкица Михајловић, Тијана Бошковић, и на крају селектор Зоран Терзић. На крају капитен Маја Огњеновић је изашла пред навијаче са пехаром.

Официјелни спикери су их поименце представили, а они су се обратиле присутнима и најширој јавности, пред камерама Јавног сервиса Србије. Пренеле су своју срећу и задовољство што су обрадовале нацију. Њима у част приређен је и пригодан музички програм.

Окупљенива су се са балкона обратили Стефана Вељковић, Тијана Бошковић, Маја Огњеновић и селектор Зоран Терзић. Сви они обећали су да ће се наредне године поново окупити на истом месту, истим поводом – да прославе олимпијско злато.

Златне одбојкашице Србије су шампионат завршила без иједног пораза, а ова генерација играла је финала на последња три велика такмичења – на Олимпијским играма (2016), Европском првенству (2017) и Светском шампионату (2018).

„Српска стварност“

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here