1. 08. 2020.

Тренер Новака Ђоковића, бивши тениски ас Горан Иванишевић је по доласку у САД  на Инстаграму је поделио фотографију са комплекса УС опена.

Иванишевић се фотографисао у Њујорку на стадиону где ће Новак Ђоковић играти мечеве првог гренд слема од почетка пандемије корона вируса.

На тај начин је тренер српског аса заправо показао како ће изгледати дуели УС опена, када је реч о оном делу на трибинама. Неће бити публике због мере током Ковида-19, те ће једино што ће се чути бити савети тренера и уздаси играча.

– Дакле, овако ће то изгледати – написао је Горан Иванишевић уз фотографију, пише спорт.блиц.рс.

Отворено првенство САД стартује 31. августа на теренима “Флешинг медоуза” одмах после мастерса Синсинати који је због корона вируса пребачен на те исте терене.

Сви сем играча ће морати да носе маске, што је мера организатора УС опена, а једну је Иванишевић већ носио на стадиону “Артур Еш” када се фотографисао.

Новак Ђоковић је на овом гренд слему тријумфовао последњи пут 2018. и има нову прилику да понови тај резултат, УС опен ће сигурно добити новог шампиона пошто бранилац Рафаел Надал не учествује.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here