Mesto za reklamu
  1. 05. 2019.

У финалу 64. такмичења за најбољу песму Европе, у суботу, и представници Северне Македоније, Холандије, Албаније, Шведске, Русије, Азербејџана, Данске, Норвешке, Швајцарске и Малте.

Уз подсећање на финалисте из првог полуфинала четири члана водитељског тима пожелела су добродошлицу на вечерашњу забаву.

Уочи друге полуфиналне вечери било је непознато 10 финалиста 64. „Евросонга“. Представници Јерменије, Ирске, Молдавије, Швајцарске, Летоније, Румуније, Данске, Шведске, Аустрије, Хрватске, Малте, Литваније, Русије, Албаније, Норвешке, Холандије, Северне Македоније и Азербејџана дали су све од себе да буду у великој завршници избора за најбољу песму Европе.

Осим из земаља чији представници су се вечерас борили за наставак такмичења, право гласа имали су и гледаоци из Немачке, Италије и Велике Британије, то јест чланица Велике петорке чији су представници представили своје нумере.

Током првог полуфинала „Евросонга“, за учешће у финалу, осим Невене Божовић, изборили су се представници Грчке, Белорусије, Кипра, Естоније, Чешке, Аустралије, Исланда, Сан Марина и Словеније.

Презентери који су нас водили кроз прво полуфинално вече и вечерас су били ту – најпознатија израелска манекенка свих времена Бар Рефаели, Ерез Тал, Аси Азар и Луси Ајоуб.

„Српска стварност“ / РТС /

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here