Mesto za reklamu
  1. 11. 2020.

Миомир Кецмановић савладао Џона Милмана са 2:0 по сетовима 6:4, 6:2, и пласирао се у друго коло мастерса у Паризу. Наредни ривал нашег тенисера је четврти носилац Александар Зверев.

Миомир Кецмановић је остао једини наш тенисер на мастерсу у Паризу. У првом колу испали су Крајиновић, Ђере и Лајовић. Жесток темпо наметнула су оба тенисера од самог старта, како је меч одмицао тако је физичка снага Кецмановића дошла до изражаја и олакшала му пут до победе. Противник је пружио отпор, ипак недовољно да озбиљније запрети нашем тенисеру.

Кецмановић је добро ушао у меч. Напао је сервис противника, ипак у првом гему није успео да избори брејк прилику. Међутим, већ наредни сервис противника успева да одузме и дође до предности. Потом се концентрисао на свој сервис. Имао је прилику да у осмо гему реши сет на сервис противника, али је пропусито брејк и сет лопту. У наредном гему је био сигуран на свој сервис – 6:4 у првом сету.

На старту другог сета виђена су три брејка, два су припала нашем тенисеру па је у наставак ушао са предношћу. Противник се није предавао, притискао је сервис нашег тенисера, у неколико наврата пропустио је своју шансу. У седмом гему Кецмановић поново одузима сервис противнику – 5:2. потом са нулом осваја свој сервис и сатавља тачку на овај меч – 6:2.

Наредни ривал нашег тенисера је четврти носилац Александар Зверев који је био слободан у првом колу. Меч је на програму у среду око 17.00, тачније постављен је као четврти на Централном терену.

„Српска стварност“

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here