Mesto za reklamu
  1. 10. 2019.

Дејвид Вујић сматра да су чланови породице Клинтон криви што су терористичке организације овладале светом земљом Косовом.

Дејвид Вујић, српски лобиста у САД и један од седморице инжењера српске националности који су учествовали у мисији “Аполо” слања човека на Месец, сматра да указивање америчком председнику Доналду Трампу на то може само помоћи у политичком решавању овог најважнијег националног питања.

“Заједнички именитељ српских несрећа последњих деценија је – породица Клинтон. Актуелног америчког председника Доналда Трампа на све начине и изнова треба да подсећамо на то, јер и сам има великих проблема због њихове политичке заоставштине. Клинтонови су активно учествовали у демонизовању нашег народа, њихова политика према Србима је резултирала етничким чишћењем стотина хиљада наших сународника из Крајине, БиХ и са Косова. Подржавали су плаћенике Бин Ладена, заједничког непријатеља Америке и Србије. Они сада живе потпуно мирно у комфору, без трунке кајања. Указивање Трампу да су Клинтонови криви што су терористичке организације овладале српском светом земљом Косовом, може нам само помоћи у политичком решавању овог, за нас најважнијег националног питања”, каже Вујић.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here