Mesto za reklamu
  1. 07. 2022.

Последњи јучерашњи подаци могу се оценити да је стање све теже, али добри познаваоци прилика најављују да је извесно да ће стање бити још теже. Озбиљни епидемиолози се чуде да се Кризни штаб официјелно не састаје, јер је комуникација, како и сами кажу, неофицијелна, а и Светска здравствена организација је упутила апеле да почну да се поново примењују мере заштите, а код нас влада општа опуштеност и ништа се не предузима.  

Јуче су подаци били тешки, а већ данашњи подаци биће, извесно је,  још тежи. Јуче је било близу 4 хиљаде новозаражених, у болницама је све више оних којима је нужна лекарска помоћ, а на респираторима се повећава број најтежих пацијената који не могу самостално да дишу. Преминуло је 7 људи. Број тестираних је и овога пута смањен , а број новооболелих је повећан на 4.249 људи, више од јуче у односу на тестиране за још 303 особа.  Шта још треба да се догоди да почну да се примењују посебне мере заштите?.

Озбиљни епидемиолози и даље апелују на мере заштите од опасног вируса, од кога је само ових протеклих дана јула умрло око 60 људи, а до краја месеца могуће је да буде и стотину, па и преко тога. Отуда моле да се примењују мере заштите, носе маске и избегавају гужве. Маске се морају носити обавезно у затвореном простору, а и на отвореном простору, свуда где се не може успоставити дистанца од 2 метра. Чувајте се!

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here