Mesto za reklamu
  1. 08. 2019.

Директор Канцеларије за Косово и Метохију Владе Републике Србије Марко Ђурић честитао је данас Дан рудара радницима и руководству Рударско-металуршко-хемијског комбината “Трепча”, као и свим рударима у осталим деловима Србије.

Ђурић је у писму радницима и руководству комбината констатовао да је тежак, ризичан, али пре свега частан рударски посао дубоко уткан у вишедеценијски развој Косова и Србије у целини, и да би без тог комбината економски напредак у јужној српској покрајини био тешко замислив.

“Трепча” је, пре свега, наш национални понос и неодвојиви део прогреса који остварујемо на економском плану, али и на свим другим пољима, поручио је он.

Директор Канцеларије је изразио уверење да ће “Трепча” спремно дочекати предстојеће изазове и као и до сада давати снажан допринос развоју наше државе и друштва.

Према његовим речима, то ће уједно бити и охрабрење и подстрек за опстанак и останак нашег народа на Космету, отварање нових радних места, бољи социјални положај запослених и свеопшти бољитак.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here