Mesto za reklamu
  1. 06. 2022.

Филип Крајиновић није успео да се пласира у треће коло Вимблдона, пошто је убедљиво поражен од Ника Кирјоса са 3:0 (6:2, 6:3, 6:1). Ђоковић и Кецмановић у петак на Централном терену.

Мање од 90 минута било је потребно Кирјосу да убедљивим резултатом 3:0 елиминише. Од самог почетка меча Кирјос је био у предности – одлично се кретао, снажно ударао лоптицу, а имао је и одличан сервис.

Крајиновић је већ на почетку меча изгубио свој сервис гем, док је почео да игра Кирјос је већ освојио први сет – 6:2.

У другом делу игре Филип је пружио вероватно и највећи отпор Аустралијанцу, али је Кирјос и у том делу игре направио брејк на почетку и сачувао га до краја сета – 6:3.

Кирјос је у трећем делу игре повео са 4:0 и већ је било јасно да је меч при крају. Крајиновић је успео да освоји један гем, али је Аустралијанац трећим брејком на мечу дошао до победе – 6:1.

Упркос поразу, Филип неће незадовољан напустити Лондон, пошто је против Лехечке остварио први тријумф у каријери на Вимблдону.

Србија је у Лондону остала са два представника у мушком синглу, али ће после петка имати само једног, пошто се Ђоковић и Кецмановић састају у међусобном дуелу, у оквиру трећег кола.

Ђоковић и Кецмановић у петак на Централном терену

Српски дерби у 3. колу Вимлбдона између Новака Ђоковића и Миомира Кецмановића биће одигран у петак на Централном терену, не пре 16 часова, саопштили су организатори гренд слема у Лондону.

 „Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here