Mesto za reklamu

Компанија “Лидл Србија” почиње са радом 11. октобра отварањем 16 продавница у 12 градова широм земље. Потрошаче ће дочекати више од 1.000 продаваца и асортиман од 1.500 производа, а до краја године биће отворено још седам продавница.

3.10.2018.

 Грађани Београда, Бора, Зрењанина, Крагујевца, Лесковца, Ниша, Новог Сада, Смедерева, Сомбора, Суботице, Ужица и Шапца први ће имати прилику да у купују домаће и робне марке “Лидла” у продавницама те компаније. У Београду ће бити отворено пет објеката – на Коњарнику, Видиковцу, Трошарини, Новом Београду и у Борчи.

Потрошачима ће се понудити асортиман од 1.500 производа, али оно што је посебно важно јесте да ће “Лидл“ наставити са ширењем малопродајне мреже са седам нових продавница до краја године.

Иначе, компанија “Лидл Србија” саопштила је да су у том предузећу узбуђени што ће следеће недеље моћи да услуже потрошаче. Асортиман производа је пажљиво одабран са најбољим односом цене и квалитета.

“Лидл” продавнице у Србији су стандардизоване и грађене по новијем концепту, који подразумева модернији дизајн, већи продајни простор, пространија паркинг места, више природног светла, већу енергетску ефикасност и атрактиван изглед у складу са циљевима “Лидла”, наведено је у саопштењу.

У процес изградње продавница, компанија “Лидл Србија” активно је укључила домаћу грађевинску индустрију ангажовањем 200 подизвођача – пројектантских, надзорних и извођачких фирми.

Крајем 2010. немачки продајни ланац регистровао је фирму под називом “Лидл Србија”. Тај савремени дисконт део је “Шварц групе”. У нашој земљи има велики логистички центар у Новој Пазови, а за сада има 1.500 запослених.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here