Mesto za reklamu
  1. 04. 2020.

Помоћ Србији у борби против коронавируса стиже и из дијаспоре. Марио Мијатовић члан економског савета Скупштине дијаспоре из Канаде, жели личним примером да покрене наше земљаке у расејању да помогну домовини у борби с пандемијом.

Мијатовић више од 30 година не живи у Србији. Из Торонта свакодневно прати догађања у земљи, у којој му је, како каже, и срце и дом. Зато је одлучио да покрене акцију у дијаспори, али и да, да свој допринос.

“Овом приликом ја сам одвојио и решио да уплатим 10.000 долара као моју помоћ. Молим вас уплатите колико можете и желите. Да ли је у питању 100 евра или 100.000 евра, апсолутно не прави никакву разлику. Важно је да сви заједно учествујемо у овој акцији, да будемо уједињени јер само тако, заједно и уједињени можемо спасити животе у Србији”, наглашава Мијатовић.

Упутство за уплату донација налази се на сајту Министарства финансија Републике Србије, где међународне организације, физичка и правна лица средства могу упутити за помоћ у борби против епидемије болести Ковид-19.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here