Mesto za reklamu
  1. 04.2019.

Председница Народне скупштине Маја Гојковић рекла је да ће упутити позив шефовима свих посланичких група да дођу у уторак на консултације о будућем раду скупштине. Гојковићева је позвала грађане који учествују на скуповима 13. и 19. априла да чувају Скупштину.

Председница скупштине је рекла да очекује долазак представника свих посланичкиг група јер верује да су сви заинтересовани за дијалог.

“Желим да разговарамо како боље да заступамо грађане, како да боље уредимо процедуру подношења амандмана и о допунама дневног реда”, рекла је Гојковићева на конференцији за медије.

Председница Скупштине је позвала све грађане који учествују на скуповима у Београду како у суботу тако и 19. априла да штите Скупштину као “легално и легитимно тело изабрано од стране народа”.

Маја Гојковић је рекла да почетком следеће недеље очекује да Влада упути предлог закона који би решио дугогодишњи проблем кредита које су грађани узели у швајцарским францима.

Председница скупштине, такође, очекује и прелог закона, познатији као “Тијанин закон” а који предвиђа доживотни затвор за кривична дела која за последицу имају смрт детета, трудним женама и слично.

У скупштини се очекује и ратификација споразума за почетак радова на деоници ауто-пута Појате-Прељина.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here