Mesto za reklamu
  1. 08. 2019.

Власница “Канала 9” Маја Павловић прекинула је штрајк глађу јер је добила чврсте гаранције да ће председник Србије Александар Вучић у наредних 10 дана контактирати надлежне институције да би се видело како може да се реши проблем те телевизије у складу са законом.

Маја Павловић је после састанка са Вучићем рекла да је разлика у односу на састанак са премијерком у мају, што од данашњег састанка није прављена представа за медије. Она је навела да се Вучићем договорила да се поново виде у Београду уколико се ништа не догоди у наредних десетак дана.

Председник Вучић  је изјавио после састанка да држава не може одједном све да реши, али да ће брзо реаговати и укључити се у решавање проблема.

“Свестан сам да је ситуација компликована, али ћемо у складу са законом и уз много напора помоћи да се проблем реши”, навео је Вучић уз фотографију са састанка са Павловићевом, коју је објавио на интаграм налогу “Будућност Србије”.

Вучић је додао да је саслушао и разумео проблеме са којима се суочава Канал 9.

Захтеви Маје Павловић су да се измене прописи и накнаде које плаћају регионалне телевизије и ускладе са њиховим приходима.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here