Mesto za reklamu
  1. 08. 2019.

Припадници Министарства одбране и Војске Србије ангажовани на редовном задатку обезбеђења зграде Председништва у суботу, 10. августа, у потпуности су поштовали законску процедуру и понашали се у складу са својим овлашћењима и правилима службе, саопштава Министарство одбране. Додаје се да су насилни демонстранти заустављени уз минималну силу, без употребе средстава принуде.

“Након што су протестанти разумели да насиљем неће моћи да спроведу своје циљеве омогућено им је да захтеве оставе на улазу у зграду Председништва у којој у том тренутку није боравио врховни командант Војске Србије”, додаје се у саопштењу Министарства одбране.

Како се наводи, припадници Министарства одбране и Војске Србије ће као и до сада обављати своје дужности у складу са законом, правилом службе и наређењима врховног команданта Војске Србије.

“Министарство одбране позива политичаре који воде повремене простесте, као и њихове присталице, да се не служе насиљем и да не угрожавају безбедност припадника Министарства одбране и Војске Србије који својим радом чувају мир и безбедност свих грађана Србије, без разлике”, каже се у саопштењу Министарства.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here