1. 03. 2021.

Српска тенисерка Олга Даниловић у пару са Јуџини Бушар заустављена је у финалу турнира у Лиону, од њих су успешније биле Викторија Кужмова и Аранча Рус резултатом 3:6, 7:5, 10:7.

Олга и Јуџини су боље отвориле меч против првих носилаца на турниру у Француској, конотролисале су у потпуности дешавања на терену.

​Направиле су брејк у другом и осмом гему, док су у трећем изгубиле сервис, али су без већих проблема успеле пви сет да реше у своју корист резултатом 6:3.

Ипак, догодио се пад у игри, као и бројне дупле сервис грешке Даниловићеве и Бушарове, што су Кужмова и Рус и те како знале да искористе.

Други сет у којем је виђено четири брејка, завршио се у корист првих носилаца, па је победника у финалу турнира морао да одлучује супер тај-брејк.

Упркос томе што су Српкиња и Канађанка боље отвориле завршни део меча који је доносио трофеј, холандско-словачка комбинација је успела у потпуности да преокрене ситуацију у своју користе.

Олга и Јуџини су водиле резултатом 5:2 и 7:5, али су на крају Кужмова и Рус нанизале пет поена и стигле до трофеја у Француској.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here